1. Cichacz: Skorpion z tłumikiem, Bandolier, Zakłócanie UAV, Martwa Cisza.
Mój wybór na mało liczne serwery - lubię powkurzać ludzi dźgając ich raz za razem nożem w plecy :-) z kolimatorem, 3 x Frag, Moc Obalająca, Pewne Celowanie. Jako pistolet M9 - używa tych samych naboi co MP5, więc mam dzięki temu 30 naboi gratis do niej - zamiast Bandoliera.
Klasa na mniejsze mapki oczywiście, lub tłok na serwerze.
4. Snajperka - Barrettka Półcalówka, Bandolier, Moc Obalająca, Głębokie Uderzenie.
Kocham headshoty pykane przez ścianę!
5. Kosiarka - RPD celownikiem kolimatorowym, RPGx2, Moc Obalająca i Ekstremalna Kondycja.
Biorę tę klasę, gdy jakiś podły helikopter sieje zniszczenie w moim teamie a nikt nie raczy ruszyć swoich czterech liter by poświęcić kilka kulek na niego (co w końcu leży i w jego interesie przecież) - innymi słowy klasa na okazję, gdy muszę wziąć sprawę we własne ręce.
Do wszystkich klas poza .mp5 mam jako pistolet USP z tłumikiem - czasem, gdy trzeba po cichu ściągnąć jakiegoś kampera, jak znalazł. Swoją drogą zaskakujące, jak często mi się to udaje na dalekim dystansie

P.S.:
Polecam dokładnie poczytać to, co tu piszą:
http://www.xanga.com/DenKirson/632800688/item.htmlPomaga znacząco w wyborze broni i perków.